Artikel 8. Retourneren en omruilen van artikelen

Wij doen er alles aan om via onze website klanten volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.  De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retouren en/of ruilingen gelden enkele voorwaarden:

8.1 Artikelen die u via www.bbq-shoponline.nl heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild. De klant stuurt op zijn kosten de artikelen terug.

De artikelen mogen geruild worden mits:

– Deze nog in originele staat van verzending zijn.

8.2 Retourneren. Wanneer een klant niet tevreden is over zijn bestelling kan de klant zijn bestelling ­of een gedeelte daarvan retourneren. De klant dient de artikelen binnen 3 dagen te retourneren. Zodra BBQ-Shoponline alles in goede staat retour heeft ontvangen, zal BBQ-Shoponline de betaalde gelden direct terugstorten op de klant zijn rekening. Het enige wat BBQ-Shoponline in mindering zal brengen zijn de verzendkosten. De klant dient de goederen onbeschadigd en compleet terug te sturen. De klant kan hiervoor het onderstaande adres te gebruiken:

BBQ-ShopOnline
Laagheidehof 8
5804 XC Venray

X